NIO Café in Ons Huis

0222247_Koffie2.jpg
.

NIO Café in Ons Huis

RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligers kunnen het NIO Café in Ons Huis te Rheden op donderdag 3 maart binnenlopen tussen 16.00 en 17.30 uur. Het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) biedt met dit café vrijwilligers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal de gelegenheid om elkaar te ontmoeten op elke eerste donderdagmiddag van de maand. Het NIO Café is een inloop. Iedereen kan binnenlopen en op ongedwongen wijze met elkaar in gesprek gaan. De vrijwilligers zijn altijd nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen in het vrijwilligerswerk. Zij wisselen graag onderling tips en contacten uit. Inwoners die er over nadenken om zich ook in te gaan zetten als vrijwilliger zijn van harte uitgenodigd.
De NIO-kerngroep organiseert deze netwerk-cafés met de bedoeling dat vrijwilligers elkaar stimuleren en enthousiast maken én anderen aan de arm nemen op weg naar vrijwilligerswerk.

netwerknio@gmail.com of tel. 06 363 24 778.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.