Lezing bij Vrijzinnigen

Lezing bij Vrijzinnigen

BRUMMEN – Zondag 20 februari geeft Jos Stollman om 10.00 uur een lezing bij de vrijzinnigen IJsselstreek in Brummen. Jos Stollman is grootgebracht in een vrijzinnig katholiek gezin. Christelijke spiritualiteit is hem altijd dierbaar geweest, geïnspireerd door de beweging van Taizé en de monastieke spiritualiteit van de cisterciënzers. Daarnaast maakte hij kennis met meditatie. Zen maakt inmiddels 40 jaar een belangrijk deel uit van zijn leven. Een prachtige ontmoeting tussen Zen en de Christelijke traditie trof hij aan in het evangelie van Thomas, dit is tevens het thema van de lezing. De lezing is gratis voor leden. Gasten betalen 10 euro. De lezing wordt gehouden aan de D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen. Aanmelden kan tot 19 februari voor 19.00 uur bij Jan Rigterink via Jan@familierigterink.nl of tel. 06-12604443

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.