Leerlingen Mauritiusschool aan de slag met verkeersvaardigheid

0220958_streetwise2.JPG
.

RHEDEN – Het verkeer stond woensdag 9 februari centraal bij De Mauritiusschool in Rheden. Alle groepen kregen een eigen verkeerseducatieprogramma, waarmee de kinderen beter leerden om te gaan met het huidige verkeer. De jongste leerlingen kregen een speelse introductie op gevaarherkenning. Zij leerden bijvoorbeeld verkeersgeluiden kennen en het belang van een fietshelm. De leerlingen uit groep 7 en 8 werden alvast een beetje voorbereid op het fietsen naar de middelbare school. Na een uitleg over afleidingen in het verkeer gingen zij het schoolplein op, waar hun fietsbeheersing op de proef werd gesteld in een uitdagend fietsparcours.

Foto: Cynthia Vos

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.