Kennismaken met nordic walking

0221542_Nordic_walking.jpg
.

Kennismaken met nordic walking

DIEREN – AV Gelre verzorgt zaterdag 26 februari een proefles nordic walking, als introductie op de cursus die op zaterdag 12 maart van start gaat. De deelnemers maken op ongedwongen wijze kennis met de basistechnieken van nordic walking, een sport waarbij op een gezonde manier zoveel mogelijk spieren worden gebruikt.
De proefles begint om 9.00 uur bij het clubgebouw van AV Gelre aan de Kolonieweg 2a in Dieren en duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten bedragen 5 euro. Dit wordt verrekend bij aanmelding voor de cursus. De basiscursus bestaat uit 6 lessen van 90 minuten.
Aanmelden voor de clinic en/of cursus is noodzakelijk. Dit kan via www.avgelre.nl of via een mail naar nordicwalking@avgelre.nl. Meer informatie is verkrijgbaar bij Sjaak de Ligt, op werkdagen na 20.00 uur, tel. 0313 427213.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.