Irene van der Aart speelt in Doesburg

0220864_Irene_van_der_Aart_-_foto_PR_Van_der_Aart.jpg
.

DOESBURG – Cabaretière Irene van der Aart speelt vrijdag 18 februari haar programma ‘Aanmodderen’ bij Podium Doesburg. Van der Aart komt uit Amsterdam en kreeg verkering met een boer uit de Achterhoek.

Er zijn mensen die zeggen: het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dat zijn van die mensen die alles op orde hebben en schijnbaar het leven naar hun hand zetten. Ze kunnen ’s morgens altijd schone, gestreken sokken vinden, op kleur gesorteerd in hun kast. Omdat ze zo lekker praktisch zijn. En als het tegen zit zeggen ze: ‘Het heeft zo moeten zijn’. Irene van der Aart moddert maar wat aan. Haar meest gebezigde woorden zijn: ‘Mijn glas is niet halfvol, het is niet halfleeg; er heeft nooit iets ingezeten’. Maar ze komt er wel eerlijk voor uit dat ze een zwartkijker is. In Nederland wonen voor de rest veel optimisten in schaapskleding. Omdat het wel een beetje gezellig moet blijven, zal Irene in haar voorstelling af en toe een slinger ophangen.
De voorstelling van Irene van der Aart begint om 19.30 uur. Kaarten kosten 14,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.podiumdoesburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.