IJsselruiters scoren op Gelderse Kampioenschappen

BRUMMEN – Lisanne der Nederlanden van de IJsselruiters in Brummen is Gelders Kampioen dressuur geworden in de klasse L2. Met haar paard Lananco A mocht zij het kampioenslint, een statiedeken en een startbewijs voor het NK in ontvangst nemen. Met haar andere paard, Peru’s Gentleman, werd zij reservekampioen. Ook met dit paard mag zij deelnemen aan de NK. Ook Sophie Welmers heeft met haar paard Moulin Rouge goed gescoord. Zij reed in de klasse L1 en werd reservekampioen. Ook zij verdient hiermee een startbewijs voor het NK.
De Gelderse Kampioenschappen dressuur voor paarden werden zaterdag 12 februari gehouden in Brummen en Beuningen en naast Lisanne en Sophie kwamen ook andere leden van de IJsselruiters in actie. Sherayza van Emst werd met haar paard North Lake’s Malente 5 in de klasse M1. Jeannette Bruinier won met haar paard Lamora Bb in dezelfde klasse de 6e prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.