Hartjes tellen in Rheden

0220519_Hartjes_Rheden.jpg

RHEDEN – Centrummanager Marloe Mammina van het dorp Rheden heeft een ludieke en liefdevolle actie bedacht in het kader van Valentijnsdag. Haar doel: beleving en verbinding in een levendig centrum. In de Groenestraat zijn diverse bomen versierd met rode harten om zowel Valentijn te eren als het gemeenschapsgevoel in Rheden een warm hart toe te dragen. Er is ook een kleine actie opgezet voor bewoners, met leuke prijzen van de eigen ondernemers.

Marloe heeft samen met Marit de afgelopen week enkele middagen hartjes gezaagd en felrood geverfd. Harry, eigenaar van de lokale Hubo, heeft het hout gedoneerd. Afgelopen zaterdag zijn de hartjes opgehangen. De vraag aan de bezoekers aan het centrum van Rheden: hoeveel hartjes zijn het eigenlijk? Maak een schatting, of beter, ga ze tellen.
Wie een antwoord heeft, kan dit doorgeven via de nieuwe site www.centrumrheden.nl. “Voeg bij je antwoord een eigen Valentijnswens toe. Uit de juiste, meest mooie, creatieve of ontroerende reacties kiezen wij diverse winnaars”, aldus de ondernemers. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en ontvangen een leuke verrassing voor henzelf of hun Valentijn, beschikbaar gesteld door lokale winkeliers. De actie loopt tot zaterdag 12 februari.

Deelnemende ondernemers zijn:
Partycentrum Ons Huis
Ami Kappers
Zelfcetera Coaching
Beauty 2D
Bakkerij Hilvers
Petit Fleur
Expert
It’s 4 Hair
Dierking Coiffures (voorheen Hairstyling Signature)
Werk aan de winkel
Sport & Healthcentrum De Cirkel
Ciss Bloemen & Wonen
Coop
Het Wapen van Rheden
Schoenmakerij Rob Neijenhuis
IJsclusief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.