Elfstedentocht door Rheden

0221263_Rhederhof_edt.jpeg
.

RHEDEN – Rinske Enzenga en Anita Hendriksen van Rhederhof in Rheden vonden het lang genoeg geleden dat er een Elfstedentocht heeft plaatsgevonden en dus organiseerden zij zelf een eigen editie. Het werd een elfstedenwandeltocht door het dorp, waaraan een grote groep bewoners, familie, vrienden en vrijwilligers meedeed. Hierbij werden alle elf steden aangedaan. De stempelposten werden bemand door medewerkers van de middenstand en verenigingen uit Rheden. Na afloop werden de deelnemers gehuldigd met een elfstedenschaatsje. De route is nog tot 14 maart af te halen bij de receptie van Rhederhof, zodat iedereen hem nog kan lopen. De stempels zetten de wandelaars zelf, maar na afloop ligt er dan een elfstedenkruisje klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.