Debatavond in Brummen

0219621_Verkiezingen1.jpg
.

Debatavond in Brummen

BRUMMEN – De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur. Op woensdag 16 maart mag iedereen weer naar de stembus. Dorpsraad Brummen helpt inwoners van de gemeente Brummen een keuze te maken tussen de verschillende partijen door een debatavond te organiseren. Alle deelnemende partijen zijn uitgenodigd om op woensdag 2 maart hun visie te geven op de toekomst van de kern voor Brummen. Een gespreksleider zal de avond leiden en de partijen te bevragen aan de hand van thema’s die in de kern Brummen leven. Het debat wordt op woensdag 2 maart gehouden in Plein 5 in Brummen en begint om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.