Boom valt om tijdens storm Franklin in Dieren

0221649_boom.jpg
.

DIEREN – Aan de Geitenbergweg in Dieren is zondagavond 20 februari tijdens storm Franklin een boom omgewaaid. De boom plette een stuk hekwerk en kwam op de weg terecht. Even na 22.50 uur kwam de melding binnen dat er een boom over de weg was gevallen. De brandweer kwam ter plekke en heeft eerst een stuk hekwerk los gezaagd om zo de takken van de boom kwijt te kunnen. De boom werd door de brandweer verwijderd zodat de weg weer vrij zou zijn voor verkeer. Rond 23.30 uur was de weg weer vrij en kon de brandweer retour naar de kazerne.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.