Werk aan het spoor tussen Arnhem en Zutphen

0218895_Werk_aan_spoor.jpg

REGIO – Komend weekend wordt er gewerkt aan het spoor tussen Arnhem Centraal en Zutphen. Daarom geldt er tussen zaterdag 15 januari 4.00 uur en maandag 17 januari 2.00 uur een aangepaste dienstregeling.

Tussen zaterdag 15 januari 4.00 uur en zondag 16 januari 02.00 uur rijdt de sprinter niet tussen Arnhem Centraal en Zutphen. De intercity van Zwolle-Deventer naar Nijmegen-Rosendaal rijdt niet tussen Arnhem Centraal en Dieren, maar maakt wel een extra stop in Brummen. Tussen Arnhem Centraal en Dieren rijden snelbussen. Er rijden stopbussen tussen Arnhem Centraal, Arnhem Presikhaaf, Velp, Rheden en Dieren.

Tussen zondag 16 januari 2:00 uur en maandag 17 januari 2:00 uur rijdt de intercity niet tussen Arnhem Centraal en Zutphen en maakt geen extra stop in Brummen. Ook de sprinter rijdt niet op dit traject. Er rijden snelbussen tussen Arnhem Centraal, Dieren en Zutphen. Er rijden taxibusjes tussen Dieren, Brummen en Zutphen. Er rijden stopbussen tussen Arnhem Centraal, Arnhem Presikhaaf, Velp, Rheden, Dieren en Zutphen.

De NS verwacht dat reizigers rekening moeten houden met ongeveer een half uur extra reistijd, maar adviseert voor vertrek vooral even de reisplanner op www.ns.nl te raadplegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.