The Armed Man opnieuw uitgesteld

0218464_muziek__bladmuziek.JPG
.

The Armed Man opnieuw uitgesteld

BRUMMEN – De uitvoeringen van The Armed Man door het Projectkoor Brummen zijn opnieuw uitgesteld. De voorstellingen waren gepland voor zaterdag 15 en zondag 16 januari. Zodra dat mogelijk is, worden nieuwe data vastgesteld, meldt de organisatie vanuit de Culturele Stichting Brummen. Gekochte kaartjes blijven geldig.
The Armed Man, a Mass for Peace is een stuk van Karl Jenkins, dat ten gehore zou worden gebracht tijdens de herdenking van 75 jaar vrijheid in 2020. Een gelegenheidskoor, jeugdkoor en Harmonie Orkest Brummen hebben het stuk ingestudeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.