Pop-up testlocatie bij jongerencentrum 0313

0218548_Testlocatie_GGD_edt.JPG
.

DOESBURG – GGD Gelderland-Midden heeft een pop-up testlocatie geopend in Doesburg. Mensen met klachten die op corona lijken, kunnen voorlopig twee keer per week langs bij Jongerencentrum 0313 om zich te laten testen. Hiervoor is het maken van een afspraak niet nodig. De GGD opent deze extra testlocatie omdat de cijfers in Doesburg relatief hoog zijn. “Juist daarom belangrijk is dat mensen zich snel en betrouwbaar laten testen door de GGD om te helpen de verspreiding van het coronavirus te voorkomen en elkaar te beschermen”, aldus de GGD. De testlocatie is tot en met 27 januari op dinsdagen en donderdagen geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.