Oudijzeractie Loenen

0219332_Oud_ijzer.jpg
.

Oudijzeractie Loenen

LOENEN – Zaterdag 29 januari staan de vrijwilligers van de beide Loenense Kerken weer paraat voor de maandelijkse inzameling van het oude ijzer. In 2022 gaan de mannen hier gewoon mee door. Een ploeg van actieve mannen is er flink druk mee. Het is een actie die fors geld opbrengt voor de Protestantse Gemeente Loenen en de St. Antonius Abt parochie. Brengers zijn mooi verlost van het overtollige oud ijzer, dat vaak in schuur of zolder in de weg ligt. Er kan van alles worden gebracht: oud gereedschap, maar ook oude fietsen en hekwerk. Alles is welkom. De mannen zijn aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur bij het inzamelpunt op het terrein Bouwbedrijf Derksen aan de Vrijenbergweg/hoek Hoofdweg. Helaas kunnen geen koelkasten en diepvriezers worden gebracht, in verband met de vloeistoffen. Wie moeite met vervoer heeft, kan bellen naar Jan Nijhof, tel. 055-5051028 of Henk Kok, tel. 055-5051102. Graag tijdig bellen.