Nicole Hammink lijsttrekker SP Doesburg

Nicole Hammink lijsttrekker SP Doesburg

DOESBURG – Nicole Hammink is lijsttrekker voor de SP bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart. Nicole heeft veel plannen op het gebied van armoedebestrijding en activiteiten voor jongeren. Op nummer twee staat Heidy Melissen, momenteel gemeenteraadslid voor de SP in Doesburg. Heidy is al jaren een drijvende kracht voor de SP. Zij vindt het belangrijk om bij diverse zaken het raadswerk te ondersteunen en te begeleiden. De hoogste nieuwe binnenkomer op de Doesburgse lijst is Ramiro Tuhuteru op nummer 3, momenteel fractie-assistent voor de SP in Doesburg. Ramiro vindt dat minderheden een stem moeten krijgen en probeert jongeren te interesseren voor politiek. “Met deze lijst enthousiaste en actieve Doesburgse SP’ers kunnen we met trots de verkiezingen in en hebben we er vertrouwen in dat we samen de strijd voor een eerlijk en rechtvaardig Doesburg kunnen voeren”, aldus de SP.

De kandidatenlijst voor de SP in Doesburg:
1.     Nicole Hammink
2.     Heidy Melissen
3.     Ramiro Tuhuteru
4.     Michael Bouwman
5.     Magda Rijk
6.     Margriet Ton
7.     Ad Wennips
8.    Charlotte Wouters
9.   Johachim Brunsveld
10.  Petra Senhorst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.