Man steekt te voet N348 over

0218419_N348.jpg
.

BRUMMEN – Een penibele situatie op de N348 bij Brummen, woensdagmiddag 5 januari rond 15.10 uur. Een man bleek te voet de weg te zijn overgestoken, waarbij hij, door snel ingrijpen van twee automobilisten, net ontsnapte aan een ongeluk. De bestuurders van twee auto’s met paardentrailers konden de man ontwijken en een noodstop maken. Zo werd een aanrijding voorkomen. De paarden in de trailers konden hierbij overeind blijven staan en bleven ongedeerd.
De man die de weg overstak, is meegenomen door de politie. Of de man is aangehouden en of het bijna-ongeval nog gevolgen krijgt, is onbekend.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.