Kniepertjes voor bezoekers van de Huiskamer

0218769_Kniepertjes.jpg
.

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer van Lieren hadden samen met de bezoekers kniepertjes willen bakken voor het nieuwe jaar. Natuurlijk met het idee deze ter plekke te kunnen proeven. Door de lockdown ging dat dus niet door, dus pakten Ans en Anja het anders aan. Met elk een kniepertjes wafelijzer en en eigen recept gingen zij, met hulp van Miranda en Lidy, aan de slag. Er werden flink wat kniepertjes gebakken. Toen deze waren afgekoeld en ingepakt gingen Tilly, Yvonne en Zwanette op pad. Zij brachten de ouderen allemaal persoonlijk een zakje met kniepertjes en een toepasselijke woordzoeker met de beste wensen voor het nieuwe jaar. Er waren een hoop fijne en dankbare reacties. De vrijwilligers hopen de deuren van de Huiskamer snel weer open te kunnen zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.