Honderden brieven voor Write for Rights

0218495_Write_for_Rights.jpg
.

Honderden brieven voor Write for Rights

VELP / ROZENDAAL – Maar liefst 503 brieven en 383 kaarten zijn er in Velp en Rozendaal geschreven tijdens de actie Write for Rights van Amnesty International. In december werd men gevraagd te schrijven voor vrijlating, betere behandeling of eerlijke rechtspraak van tien gewetensgevangenen. In Velp en Rozendaal konden geïnteresseerden weer een schrijfpakket thuisbezorgd krijgen. De geschreven brieven en kaarten zijn door de werkgroep naar de desbetreffende autoriteiten gestuurd. “Natuurlijk hopen we dat dit het beoogde effect heeft. Dat zal de komende tijd duidelijk worden en zoals altijd op de site van www.amnesty.nl bekend gemaakt worden”, aldus de werkgroep Amnesty Velp Rozendaal.