Gewonde bij keukenbrand in Rheden

0218789_keukenbrand.jpg
.

RHEDEN – In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 januari heeft er een keukenbrand gewoed op de Massenweg in Rheden. Rond 00.10 uur werd de brandweer opgeroepen. Ter plekke heeft een korte, felle keukenbrand gewoed. De bewoners die de brand ontdekten, hebben het vuur zelf geblust. De brandweer heeft ter plaatse nageblust. In de woning waren meerdere katten aanwezig. Zover bekend zijn alle katten in veiligheid gebracht. De bewoners werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Een man werd per ambulance overbracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.