Dierense winkeliers sowieso open

0218912_Winkels_open.jpg

DIEREN – De ondernemers van Winkelcentrum Dieren laten donderdagmiddag weten dat zij zaterdag 15 januari sowieso hun zaak openen. Ongeacht wat het kabinet vrijdag besluit en welke maatregelen er in de persconferentie worden aangekondigd.

Donderdagmiddag lekte al uit dat het kabinet vanaf zaterdag waarschijnlijk winkelen op afspraak weer gaat toestaan. Voordat dit nieuws naar buiten kwam, hadden de Dierense ondernemers als besloten sowieso hun zaak te openen onder de noemer van demonstratie. “We willen benadrukken dat er een einde moet komen aan de lockdown voor winkels, kappers en horeca. Het moet voor ondernemers mogelijk zijn hun bedrijfsuitoefening conform de dan geldende coronaregels uit te voeren en inkomen te genereren”, aldus de winkeliersvereniging.
Centrummanager Ben Denekamp kondigt aan dat de ‘demonstratie’ plaatsvindt op zaterdag 15 januari tussen 9.00 en 17.00 uur, bij winkels, kapperszaken en horeca. Hierbij worden de geldende regels als het ontsmetten van de handen, dragen van een mondkapje, een maximum aantal klanten en het houden van afstand nageleefd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.