Cheque voor Kiboe

0218473_Kiboe_Unicofinance.jpg
.

EERBEEK – Iedereen die zich in december inschreef voor de nieuwsbrief van Unico Finance in Eerbeek, heeft daarmee dorpsboerderij de Kiboe gesteund. Elke aanmelding leverde 5 euro op voor het goede doel. Ricardo Piga en Carolien Verheul konden aan het eind van de maand een mooie cheque van 1515 euro overhandigen aan Frederike van Nieuwenhuizen en Marc Boersma van de Kiboe. Onder alle aanmeldingen, in totaal ruim 300, werd bovendien nog een splinternieuwe e-bike verloot. Deze werd overhandigd aan Jeannet Hartgers.
De Kiboe kan deze bijdrage goed geberuiken. Langzaam maar zeker wordt het terrein van de kinderboerderij omgevormd tot een ontmoetingsplek voor jong en oud. Dit is ook de reden dat de Kiboe tegenwoordig Dorpsboerderij wordt genoemd. Om het terrein voor iedereen goed toegankelijk te maken, moet er nog het nodige gebeuren. De bijdrage van Unico Finance is dan ook zeer welkom.

Foto: Karin Keesmaat, Kijk-Kunst

Foto: Van links naar rechts: Carolien Verheul, Marc Boersma en Frederike van Nieuwenhuizen van Kiboe, winnares Jeannet Hartgers en Ricardo Piga van Unico Finance

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.