Bushokje vernield in Loenen

0218952_Vernieling_wachthuisje.jpg
.

LOENEN – In de nacht van zondag 9 op maandag 10 januari hebben onverlaten kans gezien om een ruit in het wachthuisje bij de bushalte Bruisbeek, tegenover hotel De Loenermark, te vernielen. ‘s Morgens zagen de buren de vernieling. Het grootste gedeelte van de ruit lag in in honderden stukjes in het hokje en op het naastgelegen fietspad. Omdat de vele glassplinters op het fietspad een gevaar vormen voor de vele fietsers, vooral veel scholieren die in Apeldoorn onderwijs volgen, werd door een buurtbewoner het glas bij elkaar geveegd. Er werd bij de gemeente aangifte gedaan van het ingooien van deze ruit. Vrijdagmorgen kwam een medewerker van de Provincie Gelderland het glas opruimen.

Foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.