Botsing op kruising in Velp

0218785_Aanrijding_Velp.JPG

VELP – Op de kruising President Kennedylaan met de Lepelaarstraat in Velp kwamen dinsdagmiddag 11 januari rond 15.30 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Een van de twee automobilisten kwam vanaf het centrum en wilde afslaan naar de Lepelaarstraat. De andere auto kwam vanaf Velperbroek. Waarom de twee met elkaar botsten is niet bekend. 
Bij de melding van het ongeluk werden politie en ambulance met spoed gealarmeerd, maar er raakte niemand gewond. Wel raakten beide voertuigen beschadigd. De auto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.