Twee doden bij ongeval N348

0216365_Ongeval_Brummen.JPG
.

Twee doden bij ongeval N348

BRUMMEN – Een man van 86 en een vrouw van 83 jaar uit Brummen zijn dinsdag 30 november omgekomen bij een verkeersongeval op de rotonde in de N348 bij Brummen. Zij reden rond 12.30 uur in een personenbusje de rotonde op en kwamen daarbij in botsing met een vrachtwagen. De hulpdiensten rukten massaal uit. Zeven ambulances, een traumahelikopter, politie en brandweer kwamen naar de rotonde. De hulp mocht echter niet meer baten, beide inzittenden van het busje overleden ter plekke. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Foto: Ronald Heitink/ Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.