Gouden boekenleggers verstopt bij bibliotheek

0216331_0216331Goudenboekenlegger.jpg

BRUMMEN / EERBEEK – Bezoekers aan de bibliotheken in Brummen en Eerbeek maken kans op een mooie prijs. In de boekencollectie voor volwassenen zijn gouden boekenleggers verstopt, waarmee een jaar gratis lidmaatschap te winnen is.
De gouden boekenleggers zijn verstopt door ‘boekenelfjes’ Miriam en Pascaline en zijn te vinden in de periode tussen 20 december en 6 januari. Ze zijn goed voor een jaar lang gratis boeken, e-books, luisterboeken, dvd’s en tijdschriften lenen. Het gratis lidmaatschap cadeau doen aan iemand anders mag natuurlijk ook. Wie een gouden boekenbon vindt, kan zich melden bij een van de medewerkers van de bibliotheek. De actie is bedoeld voor leden van de bibliotheek.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

1 REACTIE

  1. Geweldig idee. Helaas ontbreekt deze boekenlegger (nog) in mijn verzameling van circa 15.000 verschillende bladwijzers, voor een groot deel betrekking hebbende op bibliotheken (wereldwijd). Hans Krol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.