dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeBrummen-RegiobodeYoga in de Sterre in Tonden

Yoga in de Sterre in Tonden

Yoga in de Sterre in Tonden

TONDEN – Yogalerares Lotte de Monte verzorgt yogalessen in het clubgebouw aan de Sterrebosweg 6 in Tonden. Dit doet zij elke dinsdag van 19.30 tot 20.45 uur en vrijdag van 9.00 tot 10.15 uur. De lessen zijn geschikt voor ieder niveau, dus ook mensen die geen ervaring hebben met yoga kunnen meedoen. Met dynamische houdingen wordt het lichaam krachtiger, vitaler, soepeler en meer ontspannen gemaakt. Wie eerst een keer wil uitproberen, kan een gratis proefles volgen. Aanmelden kan bij Lotte de Monte, tel. 06-15024315.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215842_schrijven__pen_op_papier.jpg

Write for Rights in Doesburg

DOESBURG / ANGERLO - Jaarlijks wordt rond 10 december, de Internationale Dag van de Rechten van de Mens, de actie Write for Rights gehouden door Amnesty International. Overal ter wereld worden brieven geschreven voor mensen die onterecht vastzitten of bedreigd en gemarteld worden omdat ze opkomen voor hun rechten. In

0215601_Concert_RFC.jpeg

Najaarsconcert Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN - Het Rhedens Fanfare Corps gaf zondag 21 november haar najaarsconcert in de Dorpskerk in Rheden. Het optreden kreeg de toepasselijke titel 'Omdat het weer kon-cert'.

0216537_Sinterklaas_2021groep.jpg

Voetbalpieten op bezoek bij vv Oeken

BRUMMEN - Zaterdag 4 december heeft vv Oeken bezoek gehad van wel twee heel bijzondere Pieten. Tijdens het trainen werden de jongste meiden en jongens verrast door twee heuse Blue White dynamite Pieten, die ook nog eens heel goed bleken te kunnen voetballen. Na gezellig meegetraind te hebben met de

0215604_Olivier_Mareschal.jpg

Buurtbewoners opnieuw in actie voor veiligere Oranjeweg Rheden

RHEDEN - Buurtbewoners Olivier Mareschal en Ron Baars blijven aandacht vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie op de Oranjeweg in Rheden. Er wordt naar hun beleving te vaak te hard gereden. Acties in het verleden hebben niets opgeleverd, maar toch geven ze de moed niet op. Met bordjes herinneren ze de