dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeCultuurTekst- en muziekprogramma in Velp

Tekst- en muziekprogramma in Velp

Tekst- en muziekprogramma in Velp

VELP – Dinsdag 30 november om 20.00 uur brengen Jan Brokken, Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom een tekst- en muziekprogramma in de Grote Kerk in Velp. Jan Brokken draagt twee verhalen voor uit zijn internationale bestseller De rechtvaardigen; één over de redder, de Nederlandse consul in Litouwen Jan Zwartendijk, en één over geredde Joodse vluchtelingen Leo en Bella Adler. Aangrijpende verhalen over een van de grootste reddingsoperaties uit de Tweede Wereldoorlog.
Cellist Lidy Blijdorp en pianist Tobias Borsboom voeren werken uit van Dmitri Sjostakovitsj, de Nederlandse componist Henriëtte Bosmans, Maurice Ravel, Max Bruch, Ernest Bloch en Franz Schubert. Het programma bestaat uit twee delen van elk vijftig minuten. Kaarten kosten 17,50 euro, reserveren kan via www.eenpassievoorboeken.nl.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215754_Film_-Pixabay.jpg

Inwoners van Rheden hechten meer belang aan cultuur

GEM. RHEDEN - Meer inwoners van de gemeente Rheden nemen actief deel aan culturele activiteiten. Dat blijkt uit onderzoek via inwonerspanel Rheden Spreekt. Ook zijn er meer mensen lid van een vereniging en vinden meer mensen cultuur in de gemeente belangrijk.

0216372_Pieten_VVO_edt.jpeg

Sinterklaas en Pieten op bezoek bij VVO

ROZENDAAL - De jeugd van voetbalvereniging VVO in Rozendaal kreeg onlangs voornaam bezoek. Sinterklaas en een aantal Pieten kwamen langs. Dat deden zij natuurlijk niet met lege handen. Door een handige samenwerking met de Lidl in Velp konden alle kinderen van een tasje met lekkers worden voorzien. De Sint is

0213226_Marc_Albers_Sportclub_Doesburg.jpg

Trouwe sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG - Albers Transport blijft ook de komende jaren pakketsponsor van Sportclub Doesburg. Directeur Marc Albers heeft onlangs de samenwerkingsovereenkomst met de vereniging voor drie jaar verlengd. Albers Transport is gevestigd aan de Leigraafseweg en al 75 jaar een begrip voor het vervoer van bouwmaterialen. De club is Albers Transport