dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
Home112Sieraden gestolen bij inbraak

Sieraden gestolen bij inbraak

Sieraden gestolen bij inbraak

BRUMMEN – Vrijdag 12 november tussen 17.00 en 18.15 uur is er ingebroken in een appartement aan de Brunheim te Brummen. De dader is binnengekomen door op het balkon te klimmen en de in de kierstand staande deur open te breken. De slaapkamer werd doorzocht en er zijn sieraden gestolen.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215958_Rommelmarkt1.jpg

4Noppes weggeefwinkel gaat poosje dicht

DIEREN - De Weggeefwinkel Dieren gaat vanaf 3 december voor onbepaalde tijd dicht. Daarvóór kan iedereen op dinsdag tot en met donderdag van 11.00 tot 15.00 uur nog (december)artikelen komen uitzoeken.

0215965_greenfriday.jpg

Green Friday bij Kringloop 2Switch

DOESBURG - Vrijdag 26 november was het Green Friday bij Stichting 2Switch en andere 100% kringloopwinkels. Op deze groene tegenhanger van Black Friday wordt aandacht gevraagd voor de positieve effecten van hergebruik.

Lotgenotengroep partnerverlies

DIEREN - Humanitas start in december weer een lotgenotengroep voor mensen die hun partner hebben verloren door de dood. Wanneer een partner overlijdt, verandert dat het leven van de achterblijver op ingrijpende wijze. Vaak is er in het begin veel aandacht van de omgeving, maar ebt dit na een tijdje