Nieuwe winterjassen voor SC Doesburg

0215159_jassen.jpg
.

DOESBURG – De Club van 100 heeft alle trainers en leiders van alle jeugd- en seniorenteams van Sportclub Doesburg voorzien van mooie winterjassen. “We zijn maar al te trots op alle trainers en leiders van onze jeugd- en seniorenteams. Al deze vrijwilligers staan een aantal keren per week in weer en wind op het veld om de trainingen te verzorgen en de teams te begeleiden op de wedstrijddagen. Om de herfst- en winterperiode er warmpjes bij te kunnen lopen, heeft de Club van 100 voor al deze vrijwilligers een mooie Hummel winterjas aangeschaft, zodat ze niet in de kou blijven staan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.