woensdag 01 december 2021 | WEEK 48 |
HomeAlgemeenLocatiekeuze Logistiek Centrum Eerbeek uitgesteld

Locatiekeuze Logistiek Centrum Eerbeek uitgesteld

Locatiekeuze Logistiek Centrum Eerbeek uitgesteld

EERBEEK – De locatiekeuze voor het Logistiek Centrum Eerbeek wordt nog even uitgesteld. Dat is besloten in een vergadering van de Stuurgroep Eerbeek-Loenen 2030. De bestuurders, die zitting hebben in de Stuurgroep Eerbeek-Loenen 2030, hebben aangegeven op basis van de informatie die nu beschikbaar is, geen advies uit te kunnen brengen over de locatiekeuze voor het centrum. Zij willen graag meer inzicht in de effecten op milieu en omgeving alvorens zij een besluit kunnen nemen. Het onderwerp staat op 6 december opnieuw op de agenda van de Stuurgroep Eerbeek-Loenen 2030 geagendeerd worden. Naar verwachting zal Gedeputeerde Staten van Gelderland in december van dit jaar een besluit nemen over de locatie van het Logistiek Centrum Eerbeek.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214410_Gemeentehuis.JPG

Gemeente en inwoners werken samen aan beheer openbare ruimte

GEM. RHEDEN - De gemeente Rheden heeft een integraal beheerplan opgesteld voor de openbare ruimte. Hierin staat hoe de gemeente de komende jaren een veilige en duurzame leefomgeving wil realiseren. Door integraal te werken, kan de gemeente efficiënter omgaan met budgetten.

0215976_kunstuitleen.jpg

Nieuwe Ruimte start met Kunstuitleen

VELP - Vrijdag 3 december start in de bibliotheek Veluwezoom aan Den Heuvel in Velp de Kunstuitleen van de stichting Nieuwe Ruimte, het podium voor beeldende kunst in de gemeente Rheden.

0215246_euros__geld__munten.jpg

Nieuwe subsidieregeling Gelderse thematische verhaallijnen

REGIO - Provincie Gelderland draagt met de nieuwe gezamenlijke subsidieregeling 'Gelderse thematische verhaallijnen’ bij aan een toekomstbestendige cultuur- en vrijetijdssector. Deze regeling stimuleert samenwerking tussen musea onderling én tegelijkertijd de samenwerking tussen de museale en de vrijetijdssector.

0215431_Poster_vluchtelingenbeleid.JPG

Aandacht voor vluchtelingenproblematiek

DOESBURG - De vluchtelingenproblematiek in Europa is al jaren een belangrijk onderwerp. Om hier nog eens aandacht voor te vragen, heeft de Protestantse Gemeente Angerlo-Doesburg (PGAD) twee grote spandoeken opgehangen aan de Martinikerk, met hierop 9000 namen van vluchtelingen. Het aantal dat Nederland had toegezegd te zullen opnemen. Hiervan zijn

0215594_SIR_NO_SIR.jpg

Sir No Sir bij Vroolijke Frans

BRUMMEN - Zondag 5 december treedt het duo Sir Nu Sir op in het café van De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het duo bestaat uit singersongwriters Tessa Nikopoulos en Toon Raaf. Zij brengen hun politieke en persoonlijke teksten, met dynamische meerstemmigheid als kern van de sound. Sommige nummers doen

0215316_Bibliotheek.jpg

The Masked Reader in bibliotheek

REGIO - Het bekende televisieprogramma The Masked Singer krijgt een concurrent: The Masked Reader. Welke gemaskerde auteurs lezen binnenkort voor uit hun eigen werk? Bibliotheek West-Achterhoek heeft 15 bekende auteurs bereid gevonden om als Masked Reader deel uit te maken van een unieke wedstrijd.