dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeBrummen-RegiobodeKlarenbeek zoekt muzikanten

Klarenbeek zoekt muzikanten

KLARENBEEK – Muziekvereniging Klarenbeek zoekt muzikanten. Mensen die een blaasinstrument of slagwerk bespelen zijn welkom om mee te spelen in een van de orkesten die de vereniging rijk is.

Muziekvereniging Klarenbeek is een veelzijdige muziekvereniging met een harmonieorkest, opleidingsorkest en kinderkoor. Het harmonieorkest heeft op dit moment plaats voor verschillende blaasinstrumenten en slagwerkers. De muzikanten spelen graag uiteenlopende muziekstijlen: musical, klassiek, origineel harmoniewerk, filmmuziek, pop en ga zo maar door.
Er is ruimte voor mensen die al ervaring hebben met musiceren, maar ook beginnende muzikanten zijn welkom bij de vereniging. Wie momenteel zelf geen instrument heeft, kan er een in bruikleen krijgen.
Het harmonieorkest repeteert op dinsdagavond, het aspiranten- en opleidingsorkest op vrijdagavond in het MFC in Klarenbeek. Wie belangstelling heeft of meer informatie wil, is welkom een keer wil komen kijken. Meer informatie is ook verkrijgbaar via opleiding@muziekverenigingklarenbeek.nl.

www.muziekverenigingklarenbeek.nl

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0216320_Politie_-_rug_-_nieuw_uniform.jpg

Onder invloed achter het stuur

EERBEEK - De politie heeft maandag 29 november om 1.45 uur de bestuurder van een Peugeot personenauto gecontroleerd op de Volmolenweg in Eerbeek. De bestuurder bleek te veel te hebben gedronken en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Nieuwe editie Ambt & Heerlijkheid

RHEDEN / ROZENDAAL - Het decembernummer van Ambt & Heerlijkheid ligt in de winkels. Het kwartaalblad van de Oudheidkundige Kring van Rheden/Rozendaal heeft dit keer een zeer gevarieerde inhoud, waarbij bijna alle Rhedense dorpen aan bod komen. Er zijn artikelen over de Thorbecke-graven bij de Petruskerk in Spankeren, over de

0215959_thuiszorg.jpg

Thuiszorg Oost-Gelderland schaalt zorg af en bereidt voor op code zwart

REGIO - De zeven organisaties voor thuiszorg en ouderenzorg (VVT) in Oost-Gelderland gaan hun zorgverlening drastisch verminderen en trekken samen op in het plaatsen van patiënten uit het ziekenhuis. Tegelijkertijd wordt het scenario voorbereid waarin alleen nog de minimaal noodzakelijke zorg wordt verleend.

0216553_pietentraining.JPG

Pieten op bezoek bij vv SHE Hall

HALL - Zaterdag 4 december was het dolle pret op de voetbalvelden van vv SHE Hall. De jongste kinderen van de Hallse voetbalclub kregen bezoek van Pieten. De Pieten kwam niet alleen maar met pepernoten, maar ze kwam ook een pietentraining geven. De voetballertjes mochten hun broertjes, zusjes en vriendjes

0216414_duurzaamheid.jpg

Geld besparen op je energierekening

LOENEN - Huurders van Veluwonen kunnen op woensdag 8 december tussen 19.30 21.00 uur aansluiten bij een gratis online bijeenkomst over geld besparen op de energierekening. LoenenEnergie geeft tips en trucs over hoe dat moet. Monique Harmsen van Loenen Energie vertelt: "De bijeenkomst is speciaal voor huurders. Je krijgt informatie