dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
Home112Kabels gestolen van zonnepark

Kabels gestolen van zonnepark

Kabels gestolen van zonnepark

EERBEEK – Bij het zonnepark aan de Doonweg in Eerbeek zijn tussen zaterdag 13 november en dinsdag 16 november 16.00 uur kabels gestolen. Er staan camera’s, maar die waren onklaar gemaakt. Er is zo’n 16.000 meter aan rood-zwarte kabels en ruim 400 meter aan koperkabels meegenomen.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0216318_ambulance__politie__brandweer.jpg

Illegaal afval verbrand

BRUMMEN - Politie en brandweer kwamen samen in actie op maandag 29 november. Tussen 22.18 en 22.36 uur werd afval verbrand aan de Mercuriusweg in Brummen. Het bleek te gaan om bedrijfsafval dat in tonnen werd verbrand. Er is proces-verbaal opgemaakt.

0215565_Depressie.jpg

Online ouderavond over stress, angst en somberheid

REGIO - Incluzio en Pro Persona Connect verzorgen dinsdag 7 december een online ouderavond over stress, angst en somberheid bij jongeren. Er wordt ingegaan op wat deze klachten inhouden, hoe deze te herkennen zijn bij jongeren en hoe ouders kunnen doen om de klachten bij hun kind te verminderen en

Nieuwe editie Ambt & Heerlijkheid

RHEDEN / ROZENDAAL - Het decembernummer van Ambt & Heerlijkheid ligt in de winkels. Het kwartaalblad van de Oudheidkundige Kring van Rheden/Rozendaal heeft dit keer een zeer gevarieerde inhoud, waarbij bijna alle Rhedense dorpen aan bod komen. Er zijn artikelen over de Thorbecke-graven bij de Petruskerk in Spankeren, over de

0216356_Bibliotheek.jpg

Cultuurbedrijf RIQQ en Bibliotheek Veluwezoom zetten eerste stap naar fusie

REGIO - Cultuurbedrijf RIQQ en Bibliotheek Veluwezoom willen hun krachten bundelen en daarmee de kwaliteit en impact van kunst en cultuur in de regio versterken. Daarom gaan de culturele organisaties het komend jaar nauwer met elkaar samenwerken en willen zij op termijn fuseren.