dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeCultuurExpositie in Laag -Keppel

Expositie in Laag -Keppel

Expositie in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Kunst of Art houdt van 18 november tot en met 30 december een expositie van drie kunstenaars in het kerkje in Laag-Keppel. Het nieuwe werk van Krin Rinsema en Ron van der Werf is rustig doch intens. Deze kunstwerken worden gecombineerd met de nieuwe glaskunstobjecten van Richard Price. De expositie is te bezoeken van donderdag tot en met zaterdag.
Het werk van Krin Rinsema gaat over emoties. Rinsema drukt zich het beste uit in zwart, houtskool heeft haar voorkeur. Het werk van Ron van der Werf is opgebouwd uit verschillende lagen. Zo kan de toeschouwer zelf de ontwikkeling van ieder werk bestuderen. Hij gebruikt daarbij het liefst aardse kleuren. De glasobjecten van de van oorsprong Britse glaskunstenaar Richard Price daarentegen zijn kleurrijk. Hij werkt zowel met gesmolten als met geblazen glas. Price werkt autonoom en voert vele opdrachten uit voor kunstenaars in binnen- en buitenland.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Lotgenotengroep partnerverlies

DIEREN - Humanitas start in december weer een lotgenotengroep voor mensen die hun partner hebben verloren door de dood. Wanneer een partner overlijdt, verandert dat het leven van de achterblijver op ingrijpende wijze. Vaak is er in het begin veel aandacht van de omgeving, maar ebt dit na een tijdje

0215959_thuiszorg.jpg

Thuiszorg Oost-Gelderland schaalt zorg af en bereidt voor op code zwart

REGIO - De zeven organisaties voor thuiszorg en ouderenzorg (VVT) in Oost-Gelderland gaan hun zorgverlening drastisch verminderen en trekken samen op in het plaatsen van patiënten uit het ziekenhuis. Tegelijkertijd wordt het scenario voorbereid waarin alleen nog de minimaal noodzakelijke zorg wordt verleend.

0215035_Happy_stones_Rhederhof.jpg

Samen happy stones maken

RHEDEN - In het kader van de Week van Respect hebben de leerlingen van basisschool De Rheder Enk in Rheden lessen gehad over dit thema. Ook brachten zij een bezoek aan Rhederhof, waar zij samen met de bewoners een actie met happy stones op touw hebben gezet. De bewoners en

0215681_1Publieksprijs-SemScheerder-HeideindeMist.jpeg

Sem uit Rheden wint publieksprijs National Geographic Fotowedstrijd 2021

RHEDEN - Sem Scheerder (11 jaar) uit Rheden heeft de publieksprijs National Geographic 2021 in de junior categorie Landschap gewonnen. Hij won deze prijs met zijn met zijn inzending: Heide in de mist. De jury én het publiek kozen uit ruim 13.000 inzendingen hun winnaars in de categorieën Mens, Dier

0215754_Film_-Pixabay.jpg

Inwoners van Rheden hechten meer belang aan cultuur

GEM. RHEDEN - Meer inwoners van de gemeente Rheden nemen actief deel aan culturele activiteiten. Dat blijkt uit onderzoek via inwonerspanel Rheden Spreekt. Ook zijn er meer mensen lid van een vereniging en vinden meer mensen cultuur in de gemeente belangrijk.