dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenDierens Harmonie Orkest zoekt muzikanten

Dierens Harmonie Orkest zoekt muzikanten

DIEREN – Het Dierens Harmonie Orkest (DHO) is op zoek naar (oud)-muzikanten en muzikanten in spé die (weer) samen muziek willen maken. Om geïnteresseerden te benaderen is het orkest een nieuwe actie gestart. Voorzitter Jan-Willem Sonderlo vertelt: “Best veel mensen zouden eigenlijk heel graag een instrument willen bespelen, maar denken daar (onterecht) te oud voor te zijn. Ook gebeurt het regelmatig dat door studie of kinderen het instrument in het verleden is neergelegd.”
Met deze actie hoopt het orkest deze mensen het zetje te geven om (weer) samen muziek te gaan maken. “Het is ontzettend indrukwekkend om in een orkest samen muziek te mogen maken en dat willen we heel graag meer mensen laten ervaren” aldus een gemotiveerde voorzitter. Vrijdagavond 26 november staan diverse muzikanten uit het orkest klaar om geïnteresseerden voor te lichten en instrumenten te laten uitproberen. Iedereen die dat wil kan aansluitend een repetitie van het Dickens Ensemble van DHO bijwonen. Muzikanten met ervaringen kunnen gelijk meedoen. Aanmelden is nodig en kan via dhodieren@gmail.com.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215573_Marco_Hubers_Sc_Doesburg.jpg

Marco Hubers steunt Sportclub Doesburg

DOESBURG - Marco Hubers van Hubers Bouw & Dienstverlening uit Westervoort heeft onlangs de sponsorovereenkomst met Sportclub Doesburg voor 3 jaar. Marco is niet alleen sponsor, maar ook regelmatig aanwezig als toeschouwer bij het eerst elftal. Daarnaast fluit hij regelmatig op zondagmorgen een wedstrijd bij de seniorenteams.

0215393_2021-11_Teamfoto_MO11-1.jpg

Nieuwe trainingspakken voor DVOV meidenteam MO11-1

ROZENDAAL -Trots laten de meiden van voetbalteam DVOV MO11-1 hun nieuwe trainingspakken zien. Deze hebben ze gekregen van hun sponsoren Stadkwadraat, financiële adviseurs voor gebiedsontwikkeling en Kunst of Art, galerie & kunstuitleen uit Laag-Keppel. In september van dit jaar zijn deze meiden in een nieuwe samenstelling als team gestart. De

Lotgenotengroep partnerverlies

DIEREN - Humanitas start in december weer een lotgenotengroep voor mensen die hun partner hebben verloren door de dood. Wanneer een partner overlijdt, verandert dat het leven van de achterblijver op ingrijpende wijze. Vaak is er in het begin veel aandacht van de omgeving, maar ebt dit na een tijdje

0215709_euros__geld__munten_2.jpg

Amnesty zoekt collectecoördinator

VELP/ROZENDAAL - Van 13 tot en met 19 maart vindt de jaarlijkse collecte van Amnesty International plaats. Een goede organisatie en coördinatie is daarbij erg belangrijk. Daarom is de organisatie op zoek naar een collectecoördinator voor Velp en Rozendaal. Het betreft een vrijwilligersfunctie. De werkzaamheden van de coördinator omvatten onder