woensdag 01 december 2021 | WEEK 48 |
Home112Boom tegen gevel in Doesburg

Boom tegen gevel in Doesburg

DOESBURG – Zaterdagmorgen om 11.22 uur werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor stormschade in de Ooipoortstraat. Ter plaatse bleek een boom tegen de gevel te hangen. Met hulp van de hoogwerker uit Dieren is de boom verwijderd. Na inspectie bleken nog meer bomen erg los te staan en ook die zijn verwijderd. Dat de bomen zo los stonden, komt waarschijnlijk door de renovatiewerkzaamheden in deze straat.

Foto: Brian Koenders

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215326_Huldiging_jubilarissen_St_Caecilia.jpg

Huldiging en afscheid bij Con Spirito

LOENEN - Zondag 14 november was een bijzondere dag voor het R.K. Koor Con Spirito uit Loenen en Eerbeek. Het koor vierde het feest van St. Caecilia. Daarnaast zijn drie jubilarissen gehuldigd. Dat waren Hans Wilms, die 25 jaar lid van het koor is.Diny Brom en Tonnie Hurenkamp zijn beiden

0215871_Samen_Eten.jpg

Maaltijd voor alleengaanden afgelast

DREMPT - De maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis in Drempt, die gepland stond op woensdag 8 december, is afgelast. De maandelijkse maaltijd was net weer van start gegaan, maar de organisatie ziet zich genoodzaakt om in ieder geval de maaltijd in december weer af te gelasten. Wanneer ze weer

0215970_Foi_Foi.jpg

Foi, Foi: Wat un schrik

Vrogger speulen d’r heel wat af in de plaatselijke kroegen. D’r was gien televisie of ander vertier. As de luu wat gezelligheid zochten, gingen ze noa de kroeg en dan gebeuren d’r heel wat. Soms mooi, soms lilluk. Pas elejen heuren ik ok nog weer zo’n verhaal dat zich hef

0215308_huldiging.jpg

Eef Nijland gehuldigd voor 65-jarig lidmaatschap sc Doesburg

DOESBURG - Op zaterdag 30 oktober is Eef Nijland door Sportclub Doesburg gehuldigd. Eef is al 65 jaar lid van de club en heeft in die tijd vele rollen binnen de club ingevuld, waaronder die van jeugdscheidsrechter, tijdwaarnemer, coach en bestuurslid bij het zaalvoetbal. In bijzijn van zijn zoon, dochter

0215329_Foi_Foi.jpg

Foi,foi: Opa in de zörgen

Derk was de trotse opa van un kleinkind. Hee was d’r bar gek mee. Umdat de dochter körtbie wonen ging hee oaverdag nog wel is bie zien dochter an um met zien kleinkind te speulen. Hee was toch zo gek met zien kleinzoon. Kleine Robbie vond dit wel mooi. Hee

0215035_Happy_stones_Rhederhof.jpg

Samen happy stones maken

RHEDEN - In het kader van de Week van Respect hebben de leerlingen van basisschool De Rheder Enk in Rheden lessen gehad over dit thema. Ook brachten zij een bezoek aan Rhederhof, waar zij samen met de bewoners een actie met happy stones op touw hebben gezet. De bewoners en