woensdag 01 december 2021 | WEEK 48 |
HomeAlgemeenBijeenkomst over mogelijke sluiting spoorwegovergangen

Bijeenkomst over mogelijke sluiting spoorwegovergangen

Bijeenkomst over mogelijke sluiting spoorwegovergangen

KLARENBEEK – De gemeente Voorst en ProRail houden een op 25 november een bijeenkomst in het MFC te Klarenbeek. Medewerkers gaan met belangenverenigingen, belangstellenden en bewoners in gesprek over de veiligheid en de bereikbaarheid op het spoor en op de weg. Het gaat hierbij om de overwegen op de spoorlijn Apeldoorn – Zutphen binnen de gemeentegrenzen van Voorst, en de omliggende wegen en routes in het gebied. Iedereen kan aanpassingen of maatregelen voorstellen om de veiligheid, leefbaarheid en de bereikbaarheid te verbeteren. De gemeente Voorst wil iedereen de kans bieden om op een veilige manier deel te nemen. Daarom wordt gevraagd om vooraf aan te melden via overwegenklarenbeek@voorst.nl. De bijeenkomst start om 19.30 uur.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Leger des Heils collecteert

REGIO - In de week van 29 november tot en met 4 december gaan de collectanten van het Leger des Heils de straat weer op voor de landelijke collecte. De opbrengst van de collecte is bestemd voor het buurtwerk van de organisatie. Verspreid over Nederland heeft het Leger ruim honderd

0215959_thuiszorg.jpg

Thuiszorg Oost-Gelderland schaalt zorg af en bereidt voor op code zwart

REGIO - De zeven organisaties voor thuiszorg en ouderenzorg (VVT) in Oost-Gelderland gaan hun zorgverlening drastisch verminderen en trekken samen op in het plaatsen van patiënten uit het ziekenhuis. Tegelijkertijd wordt het scenario voorbereid waarin alleen nog de minimaal noodzakelijke zorg wordt verleend.

0215868_Centrum.jpg

Culturele Zondag in Doesburg

DOESBURG - De verscherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben ook grote invloed op de Culturele Zondag van 5 december in Doesburg. Zeker de helft van de adressen op deze maandelijkse route langs musea, galerieën en ateliers blijft deze keer uit voorzorg gesloten. Het bestuur laat

Groot Brummens Dictee 2021

BRUMMEN - Woensdag 1 december wordt de 21e editie gehouden van het Groot Brummens Dictee. Vanaf 20.00 uur gaan taalliefhebbers de strijd met elkaar aan in de bibliotheek in Brummen. Dit jaar werd het dictee weer geschreven door de leden van de Taalmarkt. Het thema is Vergeten Woorden. Er komt

0215422_47Foto_Doolhof.jpg

Dolen tussen de touwen in Loenens Doolhof

LOENEN – Sinds kort is er aan de rand nabij de bossen van het landgoed Groenouwe aan de Imbosweg in Loenen een doolhof gemaakt tussen de bomen. Sietse Wever heeft hiervoor een flink stuk bos afgezet. Hij dacht er goed over na hoe hij hier een doolhof kon maken. Hij

0215159_jassen.jpg

Nieuwe winterjassen voor SC Doesburg

DOESBURG - De Club van 100 heeft alle trainers en leiders van alle jeugd- en seniorenteams van Sportclub Doesburg voorzien van mooie winterjassen. "We zijn maar al te trots op alle trainers en leiders van onze jeugd- en seniorenteams. Al deze vrijwilligers staan een aantal keren per week in weer