Bijeenkomst computerclub STACC

0213413_toetsenbord.jpg
.

RHEDEN – Computerclub STACC (Stichting Atari Computer Club) houdt zaterdag 6 november weer een bijeenkomst, van 14.00 tot 16.00 uur in het Dorpshuis in Rheden. STACC is een stichting van computergebruikers, die hun kennis van computers en het gebruik ervan willen delen en/of uitbreiden. De STACC is niet alleen bedoeld voor Atari, maar voor alle computergebruikers. In de bijeenkomsten worden allerlei zaken behandeld. Veel onderwerpen worden door de leden aangedragen en men kan hierover met elkaar van gedachten wisselen. Nieuwe leden die hiermee bezig willen zijn en eventueel een bijdrage kunnen of willen leveren zijn van harte welkom. Er is een bijeenkomst op elke eerste zaterdag van de maand.

www.stacc-computerclub.nl
Tel. 06-38698309

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.