dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenActiviteiten voor ouderen in Klarenbeek

Activiteiten voor ouderen in Klarenbeek

Activiteiten voor ouderen in Klarenbeek

KLARENBEEK – Klarenbeekse ouderen kunnen elkaar iedere woensdagochtend ontmoeten in het MFC in Klarenbeek en een spelletje doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Onlangs stonden de tafels weer klaar voor de lunch. Dit keer werden de gasten verwend met heerlijke verse soep met broodjes en een echt sinterklaastoetje. De volgende lunch vindt plaats op 16 februari. Hiervoor kan men zich opgeven via tel. 06-12260021 of inloop@mfcklarenbeek.nl.

Door de nieuwe maatregelen zijn mensen meer alleen. Voor mensen die behoefte hebben om vrienden en familie vaker te zien en te spreken of samen iets doen kan De Compaan uitkomst bieden. Mens en Welzijn Voorst hier tijdens de koffieochtend uitleg geven. “De Compaan is een tablet, speciaal voor ouderen en mensen zonder digitale ervaring”, vertelt Lianne Zeisseink van Mens en Welzijn Voorst. Geïnteresseerden kunnen de Compaan nu twee maanden gratis proberen. Neem hiervoor contact op met Mens en Welzijn Voorst, tel. 0571-279090 of info@mensenwelzijn.nl.

Koffieochtend-activiteiten zijn er op woensdagen van 10.00 tot 12.00 uur. Woensdag 8 december staat in het teken van Sinterklaas, met chocolademelk en speculaas. De puzzelruilbeurs die gepland stond voor woensdag 15 december wordt verzet naar het nieuwe jaar. Woensdag 22 december vindt er een extra koffieochtend plaats met kerstmuziek. “Zo blijft Klarenbeek met elkaar in verbinding en zorgen we voor elkaar. Hierdoor vallen minder mensen buiten de boot”, aldus dorpscontactpersoon Marente Bouwman.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215594_SIR_NO_SIR.jpg

Sir No Sir bij Vroolijke Frans

BRUMMEN - Zondag 5 december treedt het duo Sir Nu Sir op in het café van De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het duo bestaat uit singersongwriters Tessa Nikopoulos en Toon Raaf. Zij brengen hun politieke en persoonlijke teksten, met dynamische meerstemmigheid als kern van de sound. Sommige nummers doen

0215159_jassen.jpg

Nieuwe winterjassen voor SC Doesburg

DOESBURG - De Club van 100 heeft alle trainers en leiders van alle jeugd- en seniorenteams van Sportclub Doesburg voorzien van mooie winterjassen. "We zijn maar al te trots op alle trainers en leiders van onze jeugd- en seniorenteams. Al deze vrijwilligers staan een aantal keren per week in weer

0216553_pietentraining.JPG

Pieten op bezoek bij vv SHE Hall

HALL - Zaterdag 4 december was het dolle pret op de voetbalvelden van vv SHE Hall. De jongste kinderen van de Hallse voetbalclub kregen bezoek van Pieten. De Pieten kwam niet alleen maar met pepernoten, maar ze kwam ook een pietentraining geven. De voetballertjes mochten hun broertjes, zusjes en vriendjes