dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenVrijmarkt bij Speeltuin Kindervreugd

Vrijmarkt bij Speeltuin Kindervreugd

DOESBURG – Zondag 24 oktober waren er nu eens geen spelende kinderen in de speeltuin Kindervreugd in Doesburg. De ruimte tussen alle leuke speeltoestellen was opgevuld met een veertigtal kramen, waar allerlei leuke spulletjes werden verkocht. Het was gelukkig heel mooi weer en dat was ook te merken aan het bezoekersaantal, het was lekker druk. Voor een kopje koffie of thee of een glaasje limonade en heerlijke frietjes kon men bij de kantine terecht. Leuk en lekker waren ook de poffertjes uit een heuse poffertjeskraam. Er werd druk gehandeld en onderhandeld en veel artikelen wisselden deze middag van eigenaar. De speeltuin Kindervreugd organiseert een vrijmarkt in het voor- en in het najaar.

Foto: Hanny ten Dolle

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Sintmuziek op carillon

DOESBURG - Zondag 5 december zal tussen 14.00 en 15.00 uur het carillon van de Martinitoren weer klinken. In het eerste deel van het programma klinken diverse stukken waarin bekende sinterklaasliederen zijn verwerkt, hoe kan het ook anders op deze datum? Ook komen alle bekende sinterklaasliedjes voorbij.

0215958_Rommelmarkt1.jpg

4Noppes weggeefwinkel gaat poosje dicht

DIEREN - De Weggeefwinkel Dieren gaat vanaf 3 december voor onbepaalde tijd dicht. Daarvóór kan iedereen op dinsdag tot en met donderdag van 11.00 tot 15.00 uur nog (december)artikelen komen uitzoeken.

0215601_Concert_RFC.jpeg

Najaarsconcert Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN - Het Rhedens Fanfare Corps gaf zondag 21 november haar najaarsconcert in de Dorpskerk in Rheden. Het optreden kreeg de toepasselijke titel 'Omdat het weer kon-cert'.

0216536_Ongevaleerbeek.jpg

Ongeval op kruising Apeldoornseweg met de Kanaalweg

EERBEEK – Zondagmiddag 5 december heeft er een ongeval plaatsgevonden langs het kanaal in Eerbeek, bij de Eerbeeksebrug, waar de Apeldoornseweg overgaat in de Kanaalweg. Twee personenauto’s waren met elkaar in botsing gekomen. Eén van de voertuigen reed op de Apeldoornseweg langs het kanaal. De andere auto reed op de Voorstondensestraat, kwam