dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeCultuurTuin van Sjef open

Tuin van Sjef open

Tuin van Sjef open

VELP – De Tuin van Sjef in Velp is zondag 31 oktober en 14 november weer open. Bezoekers zijn welkom om de tuin en de tentoonstelling te bezoeken. Hier zijn nu jeugdtekeningen te zien van Sjef, grondlegger van de tuin.
Sjef van der Molen (1945-2014) was niet alleen een allesweter op het gebied van planten en dieren, maar ook een begenadigd kunstenaar. Een deel van zijn kunstwerken is gemeentelijk bezit, maar die zijn nu tijdelijk te zien in de ontvangstruimte van de tuin. Naast deze kunstwerken heeft Sjef ook in zijn jeugd veel tekeningen gemaakt. Deze zijn nu op thema ingelijst.
Het bezoek aan de tentoonstelling kan gecombineerd worden met een rondleiding door de tuin. Bel voor het maken van een afspraak voor het bekijken van de tentoonstelling en/of een rondleiding door de tuin met tel. 06-28937906 of mail naar info@detuinvansjef.nl.

www.detuinvansjef.nl

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0216537_Sinterklaas_2021groep.jpg

Voetbalpieten op bezoek bij vv Oeken

BRUMMEN - Zaterdag 4 december heeft vv Oeken bezoek gehad van wel twee heel bijzondere Pieten. Tijdens het trainen werden de jongste meiden en jongens verrast door twee heuse Blue White dynamite Pieten, die ook nog eens heel goed bleken te kunnen voetballen. Na gezellig meegetraind te hebben met de

0215842_schrijven__pen_op_papier.jpg

Write for Rights in Doesburg

DOESBURG / ANGERLO - Jaarlijks wordt rond 10 december, de Internationale Dag van de Rechten van de Mens, de actie Write for Rights gehouden door Amnesty International. Overal ter wereld worden brieven geschreven voor mensen die onterecht vastzitten of bedreigd en gemarteld worden omdat ze opkomen voor hun rechten. In

Sintmuziek op carillon

DOESBURG - Zondag 5 december zal tussen 14.00 en 15.00 uur het carillon van de Martinitoren weer klinken. In het eerste deel van het programma klinken diverse stukken waarin bekende sinterklaasliederen zijn verwerkt, hoe kan het ook anders op deze datum? Ook komen alle bekende sinterklaasliedjes voorbij.