woensdag 01 december 2021 | WEEK 48 |
HomeAlgemeenTelefonisch spreekuur OV-hulp

Telefonisch spreekuur OV-hulp

Telefonisch spreekuur OV-hulp

REGIO – Mensen van 55 jaar en ouder die vragen hebben over reizen met het OV kunnen deze stellen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten elke ochtend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur klaar om te helpen. Op dinsdag en donderdag kan er ook tussen 13.30 en 15.00 uur worden gebeld en op maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. De OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, die graag uitleg geven over reizen met trein en bus. Zij zijn bereikbaar via tel. 038 – 3037010.

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

spot_img
Verder lezen

Meer deze week

0215159_jassen.jpg

Nieuwe winterjassen voor SC Doesburg

DOESBURG - De Club van 100 heeft alle trainers en leiders van alle jeugd- en seniorenteams van Sportclub Doesburg voorzien van mooie winterjassen. "We zijn maar al te trots op alle trainers en leiders van onze jeugd- en seniorenteams. Al deze vrijwilligers staan een aantal keren per week in weer

0215426_eten.jpg

Caleidoz opent de Huiskamer

DOESBURG - Op maandag 29 november opent de Huiskamer van Caleidoz om 9.30 uur voor het eerst haar deuren op Beumerskamp in Doesburg. Eenieder kan er terecht om een kop koffie of thee te drinken en gezellig te kletsen. Voor wie meer uitdaging zoekt, zijn er tal van activiteiten mogelijk.

0215028_Seniorenwandeling_-_foto_Ton_Rothengatter_edt.jpg

Seniorenwandeling Huis te Eerbeek

EERBEEK - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen begeleiden woensdag 1 december een niet al te lange, informatieve wandeling. Deze is geschikt voor senioren die geen lange wandeling, maar wel graag een ommetje willen maken. De route is ongeveer 4 kilometer lang en voert over redelijk begaanbare paden van

0211613_Wil_Oosterwegel.jpeg

Vrijwilliger Wil met zijn hoofd in de wolken

DIEREN - In een paar seconden een snelheid van nul tot honderd kilometer per uur bereiken, dan in een hoek van 45 graden de lucht in en op vierhonderd meter hoogte wordt de lierkabel waaraan het zweefvliegtuig zit losgekoppeld. En dan? Zweven! Wil Oosterwegel uit Dieren en zijn clubgenoten van

0215761_handtekening__pen__schrijven.jpg

Write for Rights in Eerbeek

EERBEEK - De schrijfactie Write for Rights van Amnesty International krijgt dit jaar in Eerbeek een andere vorm. Rond 10 december, de dag van de Rechten voor de Mens, worden mensen gevraagd een brief of kaart te schrijven voor 10 gewetensgevangenen of mensen die in de gevangenis zitten omdat zij