dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenSjors Sportief en Creatief van start in Doesburg

Sjors Sportief en Creatief van start in Doesburg

Sjors Sportief en Creatief van start in Doesburg

DOESBURG – Kinderen uit Doesburg kunnen zich weer aanmelden voor verschillende activiteiten van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Hiermee kunnen ze kennismaken met allerlei sportieve en creatieve clubs en verenigingen.
Met de projecten Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen kinderen kennismaken met maar liefst 21 verschillende verenigingen en organisaties, die samen 107 kennismakingsactiviteiten aanbieden. Alle kinderen krijgen het Sjors Scholenboekje op school met daarin het volledige aanbod. Voorbeelden zijn atletiek, fotografie, muziek, hockey en gymnastiek. De eerste activiteiten starten in september. Alle kinderen en hun ouders worden het hele jaar op de hoogte gehouden van het aanbod.
Sjors Sportief en Sjors Creatief is bedoeld voor alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs en wordt georganiseerd door Doesburg Beweegt. Inschrijven kan via www.actiefindoesburg.nl.

ward@doesburgbeweegt.nl
Tel. 06-37283518

spot_img
Verder lezen

Meer deze week

0216537_Sinterklaas_2021groep.jpg

Voetbalpieten op bezoek bij vv Oeken

BRUMMEN - Zaterdag 4 december heeft vv Oeken bezoek gehad van wel twee heel bijzondere Pieten. Tijdens het trainen werden de jongste meiden en jongens verrast door twee heuse Blue White dynamite Pieten, die ook nog eens heel goed bleken te kunnen voetballen. Na gezellig meegetraind te hebben met de

0213226_Marc_Albers_Sportclub_Doesburg.jpg

Trouwe sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG - Albers Transport blijft ook de komende jaren pakketsponsor van Sportclub Doesburg. Directeur Marc Albers heeft onlangs de samenwerkingsovereenkomst met de vereniging voor drie jaar verlengd. Albers Transport is gevestigd aan de Leigraafseweg en al 75 jaar een begrip voor het vervoer van bouwmaterialen. De club is Albers Transport

0215604_Olivier_Mareschal.jpg

Buurtbewoners opnieuw in actie voor veiligere Oranjeweg Rheden

RHEDEN - Buurtbewoners Olivier Mareschal en Ron Baars blijven aandacht vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie op de Oranjeweg in Rheden. Er wordt naar hun beleving te vaak te hard gereden. Acties in het verleden hebben niets opgeleverd, maar toch geven ze de moed niet op. Met bordjes herinneren ze de

0215594_SIR_NO_SIR.jpg

Sir No Sir bij Vroolijke Frans

BRUMMEN - Zondag 5 december treedt het duo Sir Nu Sir op in het café van De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het duo bestaat uit singersongwriters Tessa Nikopoulos en Toon Raaf. Zij brengen hun politieke en persoonlijke teksten, met dynamische meerstemmigheid als kern van de sound. Sommige nummers doen