dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeBrummen-RegiobodeInschrijving Brummense Popquiz geopend

Inschrijving Brummense Popquiz geopend

BRUMMEN – De inschrijving voor de elfde editie van de Brummense Popquiz is geopend. Nog tot en met vrijdag 14 november kunnen muziekliefhebbers zich aanmelden om mee te doen aan de quiz, die op maandag 27 december wordt gehouden in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek).

Tijdens de Brummense Popquiz wordt gestreden om de wisselbeker de Hans Broer Award. Deze prijs is vernoemd naar initiatiefnemer Hans Broer, die in 2016 onverwacht overleed. De online editie in 2020 werd gewonnen door het team Vrijwillige Brandweer van Breda, het jaar daarvoor behaalde Team Hilarius nog in een volle zaal de meeste punten.
Er is plaats voor maximaal 12 teams van drie personen, waarvan er minimaal twee in Brummen moeten wonen of sociaal-economisch verbonden zijn met de gemeente. Wie niet mee kan doen, kan de quiz volgen vanuit het publiek. De voorverkoop van toegangskaarten voor publiek start eind november. Ook is het mogelijk de quiz thuis live te volgen via een stream.

De Popquiz wordt jaarlijks georganiseerd door Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer. Wie vragen heeft, kan bij hen terecht of een kijkje nemen op www.popquizbrummen.nl of een mailtje sturen naar popquiz@rtv-veluwezoom.nl.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Twee doden bij ongeval N348

BRUMMEN - Een man van 86 en een vrouw van 83 jaar uit Brummen zijn dinsdag 30 november omgekomen bij een verkeersongeval op de rotonde in de N348 bij Brummen. Zij reden rond 12.30 uur in een personenbusje de rotonde op en kwamen daarbij in botsing met een vrachtwagen. De

0215871_Samen_Eten.jpg

Maaltijd voor alleengaanden afgelast

DREMPT - De maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis in Drempt, die gepland stond op woensdag 8 december, is afgelast. De maandelijkse maaltijd was net weer van start gegaan, maar de organisatie ziet zich genoodzaakt om in ieder geval de maaltijd in december weer af te gelasten. Wanneer ze weer

0215604_Olivier_Mareschal.jpg

Buurtbewoners opnieuw in actie voor veiligere Oranjeweg Rheden

RHEDEN - Buurtbewoners Olivier Mareschal en Ron Baars blijven aandacht vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie op de Oranjeweg in Rheden. Er wordt naar hun beleving te vaak te hard gereden. Acties in het verleden hebben niets opgeleverd, maar toch geven ze de moed niet op. Met bordjes herinneren ze de

0216318_ambulance__politie__brandweer.jpg

Illegaal afval verbrand

BRUMMEN - Politie en brandweer kwamen samen in actie op maandag 29 november. Tussen 22.18 en 22.36 uur werd afval verbrand aan de Mercuriusweg in Brummen. Het bleek te gaan om bedrijfsafval dat in tonnen werd verbrand. Er is proces-verbaal opgemaakt.

0216414_duurzaamheid.jpg

Geld besparen op je energierekening

LOENEN - Huurders van Veluwonen kunnen op woensdag 8 december tussen 19.30 21.00 uur aansluiten bij een gratis online bijeenkomst over geld besparen op de energierekening. LoenenEnergie geeft tips en trucs over hoe dat moet. Monique Harmsen van Loenen Energie vertelt: "De bijeenkomst is speciaal voor huurders. Je krijgt informatie