dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
Home112Gewonden bij ernstig ongeluk op de Posbank

Gewonden bij ernstig ongeluk op de Posbank

VELP – Dinsdagmiddag 26 oktober zijn twee personen gewond geraakt bij een ernstig eenzijdig ongeval op de Posbank. Rond 17.45 uur raakte een auto van de weg op de Beekhuizenseweg en belandde op zijn kant in de berm. Een van de inzittenden kon zelfstandig het voertuig verlaten, de andere werd via het dakraam uit de auto gehaald. Een traumahelikopter landde in de omgeving om hulp te verlenen aan de gewonde persoon. De inzittenden werden naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht, zij zullen hier de aankomende dagen nog mee bezig zijn. Of er alcohol of drugs in het spel is geweest is ook niet bekend.

Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Twee doden bij ongeval N348

BRUMMEN - Een man van 86 en een vrouw van 83 jaar uit Brummen zijn dinsdag 30 november omgekomen bij een verkeersongeval op de rotonde in de N348 bij Brummen. Zij reden rond 12.30 uur in een personenbusje de rotonde op en kwamen daarbij in botsing met een vrachtwagen. De

0215697_oliebollen.jpg

Oliebollenactie muziekvereniging

HUMMELO - Muziekvereniging Hummelo en Keppel houdt op zaterdag 11 december de jaarlijkse oliebollenactie. Ook dit jaar worden de oliebollen weer gebakken door de Hummelose ambachtelijke bakker.

0215754_Film_-Pixabay.jpg

Inwoners van Rheden hechten meer belang aan cultuur

GEM. RHEDEN - Meer inwoners van de gemeente Rheden nemen actief deel aan culturele activiteiten. Dat blijkt uit onderzoek via inwonerspanel Rheden Spreekt. Ook zijn er meer mensen lid van een vereniging en vinden meer mensen cultuur in de gemeente belangrijk.

0215159_jassen.jpg

Nieuwe winterjassen voor SC Doesburg

DOESBURG - De Club van 100 heeft alle trainers en leiders van alle jeugd- en seniorenteams van Sportclub Doesburg voorzien van mooie winterjassen. "We zijn maar al te trots op alle trainers en leiders van onze jeugd- en seniorenteams. Al deze vrijwilligers staan een aantal keren per week in weer

0216018_Midwinterhoorngroep.jpg

Midwinterhoorns mogen weer blazen

DOESBURG - Volgens traditie mag de midwinterhoorn weer klinken vanaf de vrijdag voor de Adventsperiode, na zonsondergang. De leden van midwinterhoorngroep Doesburg kwamen daarom deze dag even bij elkaar om samen de hoorn weer te laten klinken. Ze zijn de stad in gegaan en hebben geblazen in het winkelcentrum. Een