dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenDierendag in Doesburg

Dierendag in Doesburg

Dierendag in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 2 oktober werd er in Doesburg al een voorproefje genomen op Dierendag. Stichting Centrum Belang Doesburg had allerlei leuke activiteiten voorbereid voor de kinderen. In de Ooipoortstraat waren pony’s Feather en Nouscha, waar de kinderen een ritje op mochten maken of konden aaien en borstelen. Bij BSO de Pixel waren allerlei dieren te zien die je niet zo snel ziet, zo was er zelfs een heuse slang die de kinderen om de nek mochten houden. Bij Faunaland konden kinderen samen met hun huisdier langskomen om een lekkere versnapering voor het huisdier te halen. De gezellige klanken van draaiorgel Erica maakte de sfeer in de Hanzestad compleet.

Foto: Hanny ten Dolle

spot_img
Verder lezen

Meer deze week

0215965_greenfriday.jpg

Green Friday bij Kringloop 2Switch

DOESBURG - Vrijdag 26 november was het Green Friday bij Stichting 2Switch en andere 100% kringloopwinkels. Op deze groene tegenhanger van Black Friday wordt aandacht gevraagd voor de positieve effecten van hergebruik.

0214738_Age.JPG

Bewoners brengen renovatie Borgh Keppel in beeld

ELLECOM - Hans en Miranda Baakman zijn de tijdelijke bewoners van boerderij Borgh Keppel in Ellecom. Deze boerderij op is onderdeel van Landgoed Middachten en is waarschijnlijk een van de oudste boerderijen van ons land. Op dit moment wordt de boerderij grondig gerenoveerd. Hans gunt iedereen via de website van