dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeCultuurConcert in Dorpskerk Rheden

Concert in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Op zondagmiddag 31 oktober om 15.30 uur verzorgt het  Rose Ile kwartet een concert in de Dorpskerk in Rheden. Het Rose Ile kwartet bestaat uit een zangeres en drie mannen op gitaar, klarinet en accordeon. Zij brengen een zeer breed repertoire ten gehore. Ballroom muziek zoals tango, rumba en wals maar ook luisterliedjes in het Frans, Spaans, Zuid- Amerikaans en zelfs Jiddisch behoren tot hun repertoire. Dit alles wordt in een intieme, romantische sfeer ten gehore gebracht. Het exacte programma is te bekijken op de website www.dorpskerkrheden.nl.
De toegang is gratis, wel kan er na afloop een vrije gift worden gegeven.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Twee doden bij ongeval N348

BRUMMEN - Een man van 86 en een vrouw van 83 jaar uit Brummen zijn dinsdag 30 november omgekomen bij een verkeersongeval op de rotonde in de N348 bij Brummen. Zij reden rond 12.30 uur in een personenbusje de rotonde op en kwamen daarbij in botsing met een vrachtwagen. De

0216552_DSC2263.JPG

Een kijkje in de pepernotenfabriek

DREMPT - Bijna het hele jaar door produceert Garvo in Drempt veevoeders. Maar een paar weken per jaar wordt de fabriek overgenomen door hoog bezoek uit Spanje. Als Sinterklaas en zijn Pieten in het land zijn, richten zij hier de pepernotenfabriek in. Waar normaal de koeienbrokjes van de lopende band

0215763_Erelid_BMK.jpg

Gerard Gerritsen benoemd tot erelid Brummens Mannenkoor

BRUMMEN - Gerard Gerritsen is benoemd tot erelid van het Brummens Mannenkoor. Gerard is al 38 jaar lid van de vereniging en maakte in die tijd langdurig deel uit van het Bestuur en de Muziekcommissie. Hierin, maar ook daarna, had Gerard een belangrijke stem bij de besluitvorming binnen de vereniging.