Business & Shopping: Theatervoorstelling Troost! over rouwen in coronatijd

0212761_Kaars.jpg
.

ARNHEM – Op initiatief van Monuta Jacqueline Reijers is op donderdag 28 oktober de theatervoorstelling Troost te zien in het Stadstheater Arnhem. Een betekenisvolle, hartverwarmende voorstelling van theatergroep EnToen met prachtige liedjes, begeleid op piano, mondharmonica en gitaar voor iedereen die in coronatijd iemand heeft verloren. Een moment van samen herinneren.
Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn, maar er is beperkt plek. Vooraf aanmelden en een coronatoegangsbewijs zijn verplicht. De voorstelling is van 20.00 tot 21.30 uur, bezoekers worden vanaf 19.15 uur ontvangen met een gratis kopje koffie. Na de voorstelling is er nog genoeg gelegenheid om na te praten. Dan zijn de consumpties voor eigen rekening. Er is geen pauze tijdens de voorstelling.
Kaarten bestellen kan via bedrijfsbureaureijers@monuta.nl of tel. 026-442 4225.

www.entoen.online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.