dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenBrummense raad vergadering over begroting

Brummense raad vergadering over begroting

Brummense raad vergadering over begroting

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen spreekt donderdag 28 okober over de concept-programmabegroting voor 2022 – 2025. Het college heeft de financiële plannen voor de komende jaren onlangs aan de gemeenteraad overhandigd. Nu is het aan de raadsleden om hier een besluit over te nemen. De plannen kunnen via moties door de raad worden gewijzigd of middels amendementen worden aangevuld met opdrachten aan het college.
De gemeenteraad komt weer samen in de raadszaal op het gemeentehuis, maar om voldoende afstand te kunnen houden, is de publieke tribune nog niet geopend. De vergadering is live te zien via het televisiekanaal van de lokale publieke omroep VoorstVeluwezoom. De raadsvergadering start om 16.00 uur en duurt naar verwachting tot 23.00 uur.
De agenda en bijbehorende stukken zijn te vinden op www.brummen.nl. Onder het kopje Begroting 2022 is ook veel (achtergrond)informatie te vinden.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0216318_ambulance__politie__brandweer.jpg

Illegaal afval verbrand

BRUMMEN - Politie en brandweer kwamen samen in actie op maandag 29 november. Tussen 22.18 en 22.36 uur werd afval verbrand aan de Mercuriusweg in Brummen. Het bleek te gaan om bedrijfsafval dat in tonnen werd verbrand. Er is proces-verbaal opgemaakt.

0216018_Midwinterhoorngroep.jpg

Midwinterhoorns mogen weer blazen

DOESBURG - Volgens traditie mag de midwinterhoorn weer klinken vanaf de vrijdag voor de Adventsperiode, na zonsondergang. De leden van midwinterhoorngroep Doesburg kwamen daarom deze dag even bij elkaar om samen de hoorn weer te laten klinken. Ze zijn de stad in gegaan en hebben geblazen in het winkelcentrum. Een

0216526_erehaaf.JPG

Erehaag voor overleden erelid van vv Dieren

DIEREN - Vrijdag 4 december hebben vele leden van vv Dieren de laatste eer bewezen aan de op 27 november overleden Evert Gerritsen. De sfeergroep VV Dieren Youth vormde tijdens zijn uitvaart een mooie erehaag met fakkels.Evert Gerritsen was erelid van vv Dieren. Voor hem voelde vv Dieren als zijn

0215959_thuiszorg.jpg

Thuiszorg Oost-Gelderland schaalt zorg af en bereidt voor op code zwart

REGIO - De zeven organisaties voor thuiszorg en ouderenzorg (VVT) in Oost-Gelderland gaan hun zorgverlening drastisch verminderen en trekken samen op in het plaatsen van patiënten uit het ziekenhuis. Tegelijkertijd wordt het scenario voorbereid waarin alleen nog de minimaal noodzakelijke zorg wordt verleend.

0215985_Bestuur_met_jubilarissen.jpg

Definitief einde voor Thomassen Mannenkoor

RHEDEN - Vrijdag 26 november was het definitieve einde van het Thomassen Mannenkoor bij restaurant de Deel in Rheden. Voordat het bestuur ontbonden werd, haalde voorzitter Louis Schennink enkele herinneringen op uit het rijke verleden van het koor.