dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenBlij met Vakantietas

Blij met Vakantietas

RHEDEN – De Actie Vakantietas was dit jaar een groot succes. Deze actie werd georganiseerd door Diana, het Diakonaal Netwerk Armoedebestrijding. Basisschoolkinderen uit bijstandsgezinnen in de gemeenten Rheden en Rozendaal konden een Vakantietas krijgen, een rugzakje gevuld met allerlei leuke dingen om in de zomervakantie te doen. De tassen zijn gevuld met medewerking van Burgers’ Zoo, Boekhandel Jansen & De Feijter, De Brugkabouter, gemeente Rheden, De Speelstoet en Coöp Dieren. Zo konden 250 kinderen blij worden gemaakt met een goed gevulde tas.
De organisatie van Diana kreeg veel enthousiaste reacties, waaronder die van Keano (10). “Ik ben superblij met de Vakantietas. We mogen er leuke dagjes uit mee doen. Het boek Dummie de Mummie vind ik een heel leuk boek. Ik had die op school eens gelezen en nu heb ik hem zelf en kan ik hem eens vaker lezen. Heel erg bedankt voor de Vakantietas.”

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215751_SP.jpg

SP Rheden doet niet mee met gemeenteraadsverkiezingen

RHEDEN - De SP doet in Rheden niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Dat besluit heeft de Rhedense afdeling 'met pijn in het hart' genomen tijdens de ledenvergadering op woensdag 24 november. Er zijn niet genoeg geschikte kandidaten gevonden voor de kieslijst.

0215565_Depressie.jpg

Online ouderavond over stress, angst en somberheid

REGIO - Incluzio en Pro Persona Connect verzorgen dinsdag 7 december een online ouderavond over stress, angst en somberheid bij jongeren. Er wordt ingegaan op wat deze klachten inhouden, hoe deze te herkennen zijn bij jongeren en hoe ouders kunnen doen om de klachten bij hun kind te verminderen en

0215393_2021-11_Teamfoto_MO11-1.jpg

Nieuwe trainingspakken voor DVOV meidenteam MO11-1

ROZENDAAL -Trots laten de meiden van voetbalteam DVOV MO11-1 hun nieuwe trainingspakken zien. Deze hebben ze gekregen van hun sponsoren Stadkwadraat, financiële adviseurs voor gebiedsontwikkeling en Kunst of Art, galerie & kunstuitleen uit Laag-Keppel. In september van dit jaar zijn deze meiden in een nieuwe samenstelling als team gestart. De

0216320_Politie_-_rug_-_nieuw_uniform.jpg

Onder invloed achter het stuur

EERBEEK - De politie heeft maandag 29 november om 1.45 uur de bestuurder van een Peugeot personenauto gecontroleerd op de Volmolenweg in Eerbeek. De bestuurder bleek te veel te hebben gedronken en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.