Home / Algemeen / Zwerfvuilruimochtend in Loenen

Zwerfvuilruimochtend in Loenen

LOENEN – Er wordt op zaterdag 18 september in Loenen weer een gezamenlijke zwerfvuilruimochtend gehouden vanaf het Dorpscentrum De Brink. Er wordt om 10.00 uur bij deze plek verzameld. Er zijn zakken, hesjes en grijpers beschikbaar. Vanaf De Brink gaan er groepjes door Loenen om zwerfvuil te rapen. Na afloop, rond 12.00 uur, is er koffie en wat lekkers. Aanmelden om mee te helpen kan via marloesvanbrink@gmail.com. Wie 18 september niet kan en toch graag in de eigen wijk zwerfvuil wil ruimen, kan ook bij Marloes terecht voor een hesje, grijper en zakken.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.